Tenis tekler finalinde şampiyon Anastasia Potapova!

Ayşe TUNALI 24 Nisan 2022

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Kadınlar Tenis Turnuvası tekler finalinde Anastasia Potapova, şampiyon oldu.

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Kadınlar Tenis Turnuvası çiftler finalinde ise Marie Bouzkova-Sara Sorribes Tormo ikilisi, Natela Dzalamidze-Kamilla Rakhimova ikilisi ekibini yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) İstanbul Tenis Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonun çiftler finalinde Natela Dzalamidze-Kamilla Rakhimovaikilisi ile Marie Bouzkova-Sara Sorribes Tormo karşılaştı. Bouzkova-Tormo ikilisi, 6-3, 6-4’lük setler sonrasında maçı 2-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: “Başarının cinsiyeti yoktur”

Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi’nde gerçekleştirilen “TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul” çiftler ve tekler final maçları öncesinde konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Sporun, bu kadar güçlü olduğu bir yerde özellikle toplumsal cinsiyet eşitliği gelişiminde de çok önemli bir görevi çok önemli bir doğal etkisi olduğunu yaşayarak görenlerden biriyim.” dedi. Durmuş, “Başarının cinsiyeti yoktur.” sözleriyle konuşmasına son verdi.

Haberi Paylaş!
Exit mobile version