Galatasaray, Kadıköy’e lider gidiyor! Sahanın en değerlisi Mauro Icardi olacak

Ayşe TUNALI 7 Ocak 2023

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 2-1 yenen sarı-kırmızılı takım, zirvedeki yerini korudu. Hafta sonunda derbi maçta Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray, Süper Lig’deki son 6 maçını kazanma başarısı gösterdi.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde takımların kadro değerlerine bakıldığı zaman sarı-lacivertlilerin önde olduğu görülüyor. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, derbide oynaması durumunda 17 milyon 500 bin Euro ile sahanın en değerli oyuncusu olacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı derbi maça liderlik moraliyle çıkacak.

Ülker Stadı’nda 8 Ocak Pazar günü oynanacak derbi saat 19.00’da başlayacak.

Derbi öncesinde lider Galatasaray’ın 36, ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin 35 puanı bulunuyor.

SON 6 MAÇINI KAZANDI 

Süper Lig’deki son 7 maçında mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, son 6 karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı.

Ligde son yenilgisini 10. haftada Yukatel Kayserispor karşısında yaşayan sarı-kırmızılılar, bir sonraki hafta Corendon Alanyaspor ile berabere kaldı. Galatasaray daha sonraki 6 maçında ise sırasıyla VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor ve MKE Ankaragücü’nü mağlup etti.

Galatasaray galip geldiği son 6 maçında 17 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü.

Haberi Paylaş!
Exit mobile version